Abonnementen | 6 mnd onbeperkt volwassenen(21+)

6 mnd onbeperkt volwassenen(21+)

 90,00 / Maand

6 mnd onbeperkt volw...

Inschrijving:

• Bij inschrijving betaalt u € 10,- inschrijfgeld . Uw inschrijving blijft geldig tot 6 maanden na het beëindigen van uw abonnement. In die periode kunt u zonder bijkomstige kosten opnieuw een abonnement afsluiten. Vanaf 6 maanden na beëindiging bent u opnieuw inschrijfgeld verschuldigd.

• De jaarlijkse administratiekosten bedragen € 15,-. Dit bedrag zal jaarlijks worden geïncasseerd rond september.
• Bij inschrijving ( automatische incasso ) betaalt u altijd het inschrijfgeld en de eerste maand per pin of contant vooruit. Van leden die zich voor de 20ste van een kalendermaand inschrijven, wordt op de 25ste van dezelfde kalendermaand geïncasseerd voor de volgende maand.

Abonnement
• Het automatische incasso – half/jaar of jaarlidmaatschap geldt voor een onbepaalde tijd, met een minimale looptijd van 6 of 12 maanden ingaande per het eerstvolgende incasso moment na inschrijving. Bij tussentijdse opzegging vindt er geen restitutie plaats. Na deze periode wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor onbepaalde tijd en is het abonnement maandelijks opzegbaar.

• Opzegging van uw incasso – lidmaatschap dient te gebeuren per email. De datum van binnenkomst van de opzegging is bepalend voor de afhandeling hiervan. Wij hanteren de eerstvolgende kalendermaand na afloop van uw minimale looptijd als opzegtermijn. Als u zich dus op 1 november per mail uitschrijft en de minimale looptijd van uw abonnement is verlopen dient u de maand december ook nog te betalen. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Indien u niet tijdig opzegt, blijft u betalingsplichtig, ook al maakt u geen gebruik van de faciliteiten binnen de dansschool. 
• Wanneer u uw abonnement aanpast dmv een upgrade of downgrade, gaat een nieuw abonnement in met een minimale looptijd van 6 of 12 maanden. Upgraden kan altijd ongeacht de looptijd van uw huidige abonnement. Downgraden kan pas na afloop van de looptijd van uw huidige abonnement. Upgrades/Downgrades kunnen alleen per e-mail worden bevestigd.
• De lidmaatschapsovereenkomst heeft uitsluitend betrekking op de vermelde activiteiten en de aangegeven duur, prijs en het aantal bezoeken.
• U dient bij alle abonnementen een opzegtermijn in acht te nemen van tenminste een kalendermaand.

Bestellen
+
Juvat Performing Arts Studios
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline